گیاهی که کم خونی را درمان می کند چیست؟

What is a plant that cures anemia

گیاهی که کم خونی را درمان می کند چیست؟ یکی از دلایل اصلی کم خونی کمبود آهن است. برای جلوگیری از کم خونی در بدن خود می توانید از برخی گیاهان مفید برای درمان کمبود آهن استفاده کنید.

درمان کم خونی با طب سنتی و گیاهان مفید برای فقر آهن

علت اصلی کم خونی؛ کمبود آهن. آهن جزء ضروری هموگلوبین است که بخشی از سلول های خونی است و اکسیژن را حمل می کند. در واقع بدن بدون آهن نمی تواند گلبول های قرمز کافی تولید کند. دلایل زیادی برای کم خونی وجود دارد، مانند کمبود اسید فولیک یا کمبود ویتامین B12. اما در این بخش از سلام یار، بر کمبود آهن تمرکز می کنیم که باعث کم خونی می شود. قصد داریم گیاهانی را معرفی کنیم که می توانند این کم خونی را جبران کنند.

گیاه خاکشیر

خاکشیر یکی از رایج ترین گیاهانی است که برای جبران کمبود آهن در بدن استفاده می شود. هر دو برگ و ریشه آن در داروهای گیاهی استفاده می شود. اما ریشه آن آهن بیشتری دارد. همچنین شرایط گوارش و کبد را بهبود می بخشد و برای تصفیه خون مناسب است. از آنجایی که این گیاه طعم تلخی به خصوص در قسمت ریشه دارد، بیشتر افراد ترجیح می دهند آن را با گیاهان دیگری مانند نعناع یا پوست مرکبات ترکیب کنند.

همچنین بخوانید:  طرز استفاده صحیح شامپو تریاک اصل

گزنه

برگ های گزنه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. نه تنها حاوی آهن است، بلکه حاوی ویتامین A، ویتامین C، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و آنتی اکسیدان است که در دوران بارداری بسیار استفاده می شود و کمبود آهن را در این دوران جبران می کند. از برگ های گزنه نیز می توان به عنوان یک ماده مغذی قوی برای جبران کم خونی استفاده کرد.

گیاهی که کم خونی را درمان می کند چیست؟

گل قاصدک

قاصدک یکی از گیاهانی است که مانند خاکشیر عمل می کند. سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مقوی است، هم برگ و هم ریشه آن سرشار از آهن است و به پاکسازی کبد و خون کمک می کند و طعمی شبیه قهوه دارد.

مورینگا

برگ های مورینگا بسیار مغذی هستند و حاوی مواد معدنی زیادی هستند. آهن موجود در مورینگا بیشتر از آهن اسفناج یا حتی گوشت گاو است و همچنین سرشار از ویتامین C، ویتامین A، کلسیم، پتاسیم، پروتئین و آنتی اکسیدان است.

همچنین بخوانید:  واکسن آبله و نقش آن در پیشگیری از آبله میمون، سدی محکم در برابر بیماری‌ها

جلبک اسپیرولینا و کلرلا

این دو گیاه انواع مختلفی از جلبک ها هستند که به عنوان ترکیبات گیاهی برای کم خونی فقر آهن استفاده می شوند. گیاه اسپیرولینا؛ ۱۱ درصد از آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند. گیاه کلرلا نسبت به گیاه قبلی آهن بیشتری دارد و خاصیت سم زدایی آن بی نظیر است.

یونجه

یونجه یکی دیگر از مواد مغذی است که سرشار از پروتئین و آهن است. حاوی مقداری کلسیم، منیزیم، فسفر، ویتامین A، ویتامین K، کلروفیل و آنتی اکسیدان است. از یونجه برای تقویت بدن در دوران بارداری و بعد از زایمان استفاده می شود.

جعفری

جعفری سرشار از مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، پتاسیم و ویتامین C، ویتامین A و ویتامین K است که می توانید از آن به صورت تازه در رژیم سبزیجات خود استفاده کنید، زیرا اگر بخواهید جعفری را خشک کنید، مواد مغذی آن را تا حد زیادی از دست خواهید داد.

گیاهی که کم خونی را درمان می کند چیست؟
گیاهی که کم خونی را درمان می کند چیست؟

ریشه گیاه بابا آدم

ریشه گیاه پاپایا نیز مانند ریشه خاکشیر و گیاه قاصدک سرشار از آهن است و یکی از بهترین تصفیه کننده های خون است که کبد و دستگاه گوارش را پاکسازی می کند و فواید زیادی برای سلامتی دارد. می توانید ریشه پاپایا را مانند دارچین به چای خود اضافه کنید که طعم خوبی به آن می دهد.

همچنین بخوانید:  آیا خوردن اسپرم باعث حاملگی می شود؟

برگ تمشک قرمز

برگ تمشک قرمز یک گیاه فوق العاده برای بدن زنان است، زیرا در قبل از دوران قاعدگی، بارداری، پس از زایمان و سایر مراحل زندگی به آنها کمک می کند. همچنین برای افرادی که بدنشان به مواد مغذی نیاز دارد و سرشار از آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین ها است، ضروری است.

گل نسترن

نستورتیوم ممکن است به اندازه گیاهانی که نام بردیم آهن نداشته باشد، اما سرشار از ویتامین C است، در واقع ویتامین C به جذب بهتر آهن در بدن کمک می کند. بنابراین، می تواند به طور غیر مستقیم به بهبود کم خونی کمک کند.

سایر غذاهای مناسب برای تامین آهن خون با طب سنتی

از دیگر غذاهای حاوی آهن می توان به موارد زیر اشاره کرد که بهتر است در کنار غذاهای حاوی ویتامین C برای بهبود جذب آهن استفاده شود:

  1. عدس
  2. نخود
  3. اسفناج و سایر سبزیجات برگ دار
  4. سویا
  5. دانه کدو تنبل
  6. دانه های چیا
  7. پودر کاکائو
  8. سیب زمینی با پوست
  9. بادام هندی و سایر آجیل ها
  10. لوبیا
  11. قارچ
  12. آلو و سایر میوه های خشک
  13. جو
  14. کینو
  15. غلات کامل

سخن پایانی

استفاده از تمام موارد معرفی شده در این مقاله و هر نوع گیاه دیگری تنها با تجویز پزشک متخصص طب سنتی است و هرگز برای درمان کم خونی سر خود از آنها استفاده نکنید.

سلام یار

اگه قصد تغییر دنیا رو داری، قلم بردار و شروع به نوشتن کن…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =

دکمه بازگشت به بالا