همه چیز در مورد رابطه جنسی در پریودی یا مقاربت در دوران قاعدگی

All about sex during period or intercourse during menstruation

دوران قاعدگی یکی از مراحل طبیعی و معمولی در زندگی زنان است که همراه با تغییرات فیزیولوژیکی و هورمونی در بدن زنانه همراه می‌شود. در این دوره، بسیاری از زنان با سوالاتی درباره رابطه جنسی در پریودی یا نزدیکی در این دوران مواجه می‌شوند. این مقاله با هدف اطلاع‌رسانی و توضیح همه جوانب مرتبط با این موضوع، به بررسی و تحلیل عوامل مختلفی که در این رابطه نقش دارند، می‌پردازد.

همه چیز در مورد رابطه جنسی در پریودی

در دوران قاعدگی، بدن زنانه تحت تأثیر تغییرات هورمونی قرار می‌گیرد که می‌تواند تأثیری بر روی رابطه جنسی داشته باشد. برخی از زنان ممکن است در این دوره از رابطه جنسی خودداری کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است احساس تحریک و شهوت بیشتری داشته باشند. در این مطلب ازبخش سلامت و زیبایی سلام یار، به بررسی تأثیرات تغییرات هورمونی در دوران قاعدگی بر رابطه جنسی پرداخته می‌شود.

رابطه جنسی در دوران قاعدگی

امکان داشتن رابطه جنسی در دوران پریود سوالی است که ذهن بسیاری از زوج ها را به خود مشغول کرده است. رابطه جنسی در دوران پریودی، خطر ابتلا به انواع عفونت های قارچی، باکتریایی و جنسی بسیار زیاد است. بنابراین در این مدت رعایت نکات بهداشتی و در نظر گرفتن برخی شرایط ضروری است. یکی از موضوعات مهم درباره رابطه جنسی در دوران قاعدگی، مسئله خونریزی است.

همچنین بخوانید:  سریعترین راه لاغری شکم و پهلو

بسیاری از زنان ممکن است نگرانی درباره خونریزی در حین رابطه جنسی داشته باشند. علاوه بر خونریزی، در دوران قاعدگی ممکن است عوارض دیگری نیز برای رابطه جنسی وجود داشته باشد. به عنوان مثال، درد و ناراحتی در ناحیه تناسلی، کاهش ترشحات طبیعی و تغییر در حساسیت ناحیه تناسلی از جمله این عوارض هستند.

آیا رابطه جنسی در دوران پریودی امکان پذیر است؟

با توجه به سوال مطرح شده آیا داشتن رابطه جنسی در دوران قاعدگی جایز است یا خیر؟ اول از همه هدف جلب رضایت طرفین است. بعضی از زوج ها مایلند و بعضی دیگر نه!

علت تحریک در دوران قاعدگی چیست؟

لزوماً همه زنان اینگونه نیستند. اما مسئله این است که به هر حال تحریکی که بر اساس هورمون ها و بر اساس پارامترهای محیط اتفاق می افتد و این یک چیز کلی نیست.

چند روز بعد از پریود می توانید رابطه جنسی داشته باشید؟

در این سوال که چند روز بعد از پریود می توانید رابطه داشته باشید؟ مهم این است که چیزی به نام منع مطلق وجود ندارد، مهم ترین مسئله احساس آرامش طرفین است مثلا:
به دلیل دردهای دوران قاعدگی و خونریزی و ضعفی که احساس می کند، به خصوص در روزهای اول قاعدگی که بیشتر می شود، ممکن است نتواند صمیمیت رضایت بخشی را تجربه کند و در مقابل همسرش احساس خوبی نداشته باشد.

همچنین بخوانید:  چرا مردان بعد از رابطه جنسی متفاوت رفتار می کنند؟ (به علاوه، چه کاری باید در مورد آن انجام دهید)

اگر در دوران قاعدگی رابطه جنسی داشته باشیم چه اتفاقی می افتد؟

به طور کلی داشتن رابطه جنسی در دوران قاعدگی هیچ اشکالی ندارد، به شرطی که از کاندوم برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری های مقاربتی و احتمال بارداری استفاده کنید. نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که:
رابطه ای که در پریودی اتفاق می افتد، چون باعث گرفتگی عضلات و انقباض رحم می شود، ممکن است میزان خونریزی افزایش یابد، اما در نهایت تعداد روزهای خونریزی کاهش می یابد.

همه چیز در مورد رابطه جنسی در پریود

چگونه در دوران قاعدگی رابطه جنسی داشته باشیم؟

بهتر است در دوران قاعدگی به صورت غیر دخولانه آمیزش داشته باشید و در حد معاشقه باقی بمانید و همانطور که گفته شد برای جلوگیری از عفونت، رابطه جنسی در پریود با استفاده از کاندوم انجام شود.

صمیمیت در دوران پریودی با کاندوم

صمیمیت در روزهای پایانی پریود ممنوع است زیرا مشکل بعدی احتمال انتشار عوامل عفونی مقاربتی در این دوران است و توصیه می شود در صورت آمیزش در این دوران از کاندوم استفاده شود تا عوامل میکروبی قابل انتقال نباشد.

عوارض آمیزش در روز آخر پریودی

اثرات آمیزش در روز آخر پریود بسیار جزئی است. بنابراین برقراری رابطه واژینال در این زمان بدون مانع تلقی می شود. اما از نظر شرعی آمیزش قبل از تمام شدن کامل حیض قابل قبول نیست. با توجه به تمامی عوامل ذکر شده، توصیه می شود قبل از پایان پریود از آمیزش واژینال خودداری کرده و با روش های دیگر ارگاسم را تجربه کنید.

همچنین بخوانید:  نکات سکس خوب: چگونگی بهبود عملکرد جنسی در اتاق خواب

آیا رابطه جنسی در دوران پریودی ضرر دارد؟

داشتن رابطه جنسی در دوران قاعدگی به دلایل مختلفی توصیه نمی شود. انجام این کار ممکن است باعث آسیب های جسمی و روحی شود. از این میان می توان به احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند کلامیدیا، سیفلیس، سوزاک، HIV و تبخال تناسلی اشاره کرد. علاوه بر این، ارگاسم جنسی زنان با افزایش ترشح هورمون اکسی توسین همراه است. این باعث تشدید انقباضات رحمی می شود. همه این عوامل بر طول مدت و شدت خونریزی قاعدگی تاثیر می گذارد.

آیا رابطه در دوران قاعدگی باعث ناباروری می شود؟

می توان گفت ممکن است و می توان گفت امکان پذیر نیست. یکی از دلایل این باور که رابطه در دوران پریود باعث ناباروری می شود این است که یک سری فرضیه وجود دارد که رابطه در پریود احتمال ابتلا به اندومتریوز را افزایش می دهد و خود آندومتریوز یکی از علل ناباروری است و احتمالا بر اساس این فرضیه است. این باور وجود دارد، اما ثابت نشده است که واقعاً چنین است.

آمیزش غیر دخول در دوران قاعدگی

برخلاف تصور عموم، رابطه جنسی بدون دخول در دوران قاعدگی در بین بسیاری از زوج ها رایج است. یکی از روش های معمول این نوع رابطه، رابطه جنسی دهانی است. در این روش غیر واژینال هر دو طرف باید تمام نکات بهداشتی را در نظر داشته باشند و احتمال انتقال بیماری را به حداقل برسانند. جدای از همه این ها، رابطه غیر دخول در دوران قاعدگی کاملاً بلامانع است و در ایجاد لذت و صمیمیت بیشتر بین زوجین مؤثر است.

سلام یار

اگه قصد تغییر دنیا رو داری، قلم بردار و شروع به نوشتن کن…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =

دکمه بازگشت به بالا