فواید غذای تند برای بانوان
بسیاری از مردم به خصوص چینی ها غذای تند می خورند .
زیرا طعم تندی را دوست دارند ، دیگران درک نمی کنند که چرا آنها خودشان را با غذای گرم و تند شکنجه می دهند . اینها فواید سلامتی غذاهای تند است که باعث می شود ، شما به بطری سس تند یک نگاه بیندازید .
محققان دریافتند که خوردن غذای تند فواید زیادی دارد که البته فواید خوردن غذای تند برای زنان بیشتر از مردان می باشد .
فواید و خواص غذای تند برای زنان و مردان
1. مبارزه با التهاب :
مجله تایم ، التهاب را ” قاتل مخفی ” خواند ، چون خطر ابتلا به دیابت ، آلزایمر ، بیماری های قلبی عروقی ، ورم مفاصل و سرطان را افزایش می دهد .
خوشبختانه ، ادویه هایی مانند زردچوبه ، میخک ، دارچین و زنجبیل خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارند که می توانند به مبارزه با التهاب کمک کنند .
طبق تحقیقات ، کورکومین ، دارویی که در زرد چوبه یافت می شود به کاهش ورم کمک می کند .
2. عمر ببیشتر :
اگر بخواهید 100 سال زندگی کنید ، می توانید در غذاهایتان ادویه استفاده کنید .
طبق مطالعات انجام شده توسط دانشگاه هاروارد و مرکز ملی و کنترل بیماری ها ، خوردن غذای تند به مدت شش یا هفت روز در هفته می تواند خطر مرگ را تا 14 درصد کاهش دهد .
محققان می گویند که نمی توانند بگویند که به طور مستقیم غذای تند بر طول عمر طولانی ربط دارد .
مطالعات بیشتری باید برای تایید این یافته ها انجام شود با این حال ، آن ها بر این باورند که مصرف منظم غذای تند می تواند عوامل خطر مرگ مانند سرطان ، بیماری های تنفسی و بیماری های قلبی را کاهش دهد .
خواص و فواید غذای تند را بدانید
3. کاهش ریسک ابتلا به سرطان :
کپسایسین ، ترکییبی که در فلفل چیلی یافت می شود نیز می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند .
در مطالعه حیوانی، محققان دریافتند که کپسایسین مانع رشد سرطان پروستات می شود . افزودن زردچوبه به غذاها می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند .
با توجه به تحقیقات ، کورکومین می تواند ریسک سرطان معده و مغز ، استخوان و پستان را کاهش دهد .
4. کنترل هوس غذا خوردن و البته کاهش وزن :
وقتی که حتی گرسنه نیستید ، هوس غذا می کنید ؟
ادویه هایی مثل دارچین می تواند سطح قند خون شما را تنظیم کند و در نتیجه باعث می شود که هوستان را کنترل کنید .
به گفته دانشگاه جورجیا ، ادویه های دیگری که می توانند به تنظیم کردن قند خون کمک کنند ، عبارتند از :
- ریحان
- میخک قرم
- اسطوخدوس،
- پونه کوهی
- بادرنجبویه
- نعناع و گشنیز
غذاهای تند چه فوایدی دارند؟
5. افزایش متابولیسم :
شما باید راه های مختلفی برای بالا نگه داشتن متابولیسم پیدا کنید .
با استفاده از فلفل قرمز می توانید سوخت بدن خود را بالا نگه دارید . این ادویه هم می تواند اشتهای شما را تنظیم کند .
اگرچه فلفل قرمز ممکن است متابولیسم را کمی افزایش دهد ، اما ادویه به تنهایی نمی تواند جایگزین ورزش منظم باشد .
اگر می خواهید متابولیسم بدن خود را تمام روز بالا نگه دارید ، با تمرینات و ورزش ها قدرت و توده عضلانی خود را تقویت کنید .
6. تسکین درد :
آیا می دانستید که کپسایسین ، ترکیبی که در فلفل چیلی وجود دارد و حس تندی را می دهد.
یکی از مواد اصلی در تسکین درد است ؟ فلفل چیلی را به غذای خود اضافه کنید ، تا درد مفاصل و ماهیچه را کاهش دهد .
مطالعات نشان می دهد که کپسایسین می تواند درد را در افراد مبتلا به آرتروز و رماتیسم و ورم مفاصل و فیبرومیالژیا کاهش دهد .
کاهش درد مفاصل از فواید غذای تند
7. جذب بیشتر مواد مغذی :
شما به احتمال زیاد از این استراتژی ها برای دریافت مواد مغذی بیشتر از میوه ها و سبزیجات استفاده می کنید .
حالا می توانید ادویه ها را به لیست غذایی خود اضافه کنید و از کمبود مواد مغذی جلوگیری کنید.
فلف سیاه مثال خوبی است ، نشان داده شده است که جذب کورکومین و مواد مغذی را افزایش می دهد و می تواند به افزایش فراهمی زیستی داروها نیز کمک کند .
8. بهبود سلامت قلبی :
محققین مشاهده کرده اند که خطر کمتری از حملات قلبی و سکته در فرهنگ هایی وجود دارد که در آن مردم غذای تند می خورند .
همچنین کشف کردند که مواد اولیه فعال در فلفل چیلی ، به کاهش کلسترول پلاسما کمک می کنند .
کاهش حملات قلبی و سکته از فواید غذای تند
9. جلوگیری از عفونت های باکتریایی :
زیره و زردچوبه می توانند به مبارزه با باکتری های مضر در بدن کمک کنند . تحقیقات نشان می دهد که این ادویه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدان قوی دارند .
10. تسکین استرس :
آیا تا به حال بعد از خوردن غذاهای تند احساسات تنش شدیدی داشته اید ؟
خوب ، ادویه باعث می شود که مغز شما اندورفین و دوپامین آزاد کند ، هورمون های حس خوب که می تواند حال شما را بهبود و استرس را کاهش دهد .