18 نکته برای صحبت در مورد رابطه جنسی با همسرتان
18 Tips for Talking About Sex with Your Partner
یک ازدواج سالم به دو نفر نیاز دارد که متعهد به ارتباط خوب باشند. و ارتباط خوب به مهارت های خوب گوش دادن و بحث های سالم و قاطعانه نیاز دارد. اما وقتی صحبت در مورد رابطه جنسی با همسرتان به میان میآید، ماهیت شخصی، خصوصی و آسیبپذیر موضوع، اگر به خوبی مورد بررسی قرار نگیرد، میتواند باعث شود.
صحبت در مورد رابطه جنسی با همسرتان
صحبت در مورد رابطه جنسی با همسرتان یکی از جنبههای مهم ارتباط سالم در زندگی مشترک است. بسیاری از زوجها ممکن است به دلیل خجالت یا نگرانی از واکنش طرف مقابل، از بحث در مورد این موضوع خودداری کنند. با این حال، ارتباط باز و صادقانه در مورد نیازها و انتظارات جنسی میتواند به تقویت رابطه و افزایش رضایت دو طرف کمک کند. در ادامه، 18 نکته کاربردی برای صحبت در مورد رابطه جنسی با همسرتان آورده شده است.
بنابراین، همانطور که جرات می کنید لیست کوتاهی از مسائل خود را به همسرتان منتقل کنید، این نکات را در نظر بگیرید که می تواند به بهتر شدن گفتگو کمک کند:
1. زمانی که احساسات در حال حاضر بالا هستند موضوعاتی را مطرح نکنید.
اگر با چیزی استرس زا سروکار دارید، این موضوع را بالا نبرید. زمانی را پیدا کنید که اوضاع آرام باشد و سرتان آرام باشد تا هر دو بهتر شوید. و ملایم باشید و سبک قدم بردارید. ممکن است مسائلی را مطرح کنید یا موضوعاتی را لمس کنید که بسیار حساس هستند، حتی به دلایلی که ممکن است درک نکنید. همانطور که وارد مکالمه می شوید، آرام قدم بردارید.
2. زمان مناسب را انتخاب کنید
برای صحبت در مورد مسائل جنسی، زمانی را انتخاب کنید که هر دو آرامش دارید و حوصله کافی برای شنیدن و گفتوگو دارید. از انتخاب زمانهایی که یکی از شما خسته یا مضطرب است، خودداری کنید.
3. با یک قول شروع کنید.
وقتی این موضوع را مطرح می کنید، به همسرتان اطمینان دهید که نمی خواهید او را آزار دهید یا بشکنید، بلکه می خواهید رابطه جنسی بهتری با هم داشته باشید. اگر هر دو بتوانید به یکدیگر قول بدهید که به آن متعهد شوید، در را به روی یک بحث عمیق تر و سالم تر باز خواهید کرد.
4. محیط آرام و بدون حواسپرتی ایجاد کنید
محیطی آرام که در آن هیچ مزاحمتی وجود نداشته باشد، به شما کمک میکند تا راحتتر افکار و احساسات خود را بیان کنید.
5. اغلب سوال بپرسید.
به جای اینکه به همسرتان بگویید «دیگر این کار و آن کار را نمیکنم»، که به نظر تهدید یا اتهام میرسد، سعی کنید آن را به عنوان یک سؤال مطرح کنید. به عنوان مثال، “آیا حاضرید به من اجازه دهید چیزی را که هنگام عشق ورزی برایم سخت است به اشتراک بگذارم؟” این می تواند بدون اینکه هیچ یک از شما را در حالت دفاعی قرار دهد، همسرتان را خلع سلاح کند.
6. با احساسات مثبت شروع کنید
صحبت خود را با تأکید بر جنبههای مثبت رابطهتان آغاز کنید. این روش به کاهش حساسیت بحث و افزایش پذیرش طرف مقابل کمک میکند.
7. سوال بله یا خیر نپرسید.
هر مکالمه خوب مستلزم گفتگو است، نه فقط یک سری سوالات درست یا غلط. با پرسیدن سؤالات باز مانند «چرا آن را برای من توصیف نمیکنید؟» به همسرتان کمک کنید تا در مورد مسائلی که در حال بحث آن هستید صحبت کند.
8. نیازها و انتظارات خود را با صداقت بیان کنید
رک و صریح در مورد خواستههای خود صحبت کنید، اما حتماً لحنی دوستانه و محترمانه داشته باشید. از سرزنش یا انتقاد مستقیم پرهیز کنید.
9. قبل از پاسخ دادن قول دهید که به طور کامل گوش کنید.
گوش دادن برای یک مکالمه خوب حیاتی است. اگر به نظر میرسید که فقط منتظر هستید تا لبهای او از حرکت بازایند تا بتوانید چیزی بگویید، ارتباط مؤثر یا سازندهای نخواهید داشت. بهتر است … واکنش نشان ندهید. گاهی اوقات اجازه دادن به همسرتان بدون عواقب، دقیقاً همان چیزی است که اتفاق می افتد. فقط در نظر داشته باشید که از آنها تشکر کنید و پیشنهاد دهید که فقط در مورد گفتگو فکر کنید و بعداً پاسخ دهید، به خصوص اگر یک موضوع استرس زا پیش بیاید.
10. به حرفهای همسرتان گوش دهید
گوش دادن فعالانه به نیازها و نگرانیهای همسرتان از اهمیت بالایی برخوردار است. سعی کنید بدون قضاوت، احساسات او را درک کنید.
11. از او بپرسید که چه چیزی می خواست در مورد رابطه شما بگوید اما هرگز آن را نگفته است.
به همسرتان اجازه دهید هر چیزی را که می ترسد بگوید. آنها را دعوت کنید، به آنها احساس امنیت کنید و به آنها اطمینان دهید که به آنها گوش خواهید داد.
12. از جملات “من” استفاده کنید
به جای سرزنش، احساسات خود را با جملات “من” بیان کنید. مثلاً به جای “تو هرگز به نیازهای من توجه نمیکنی”، بگویید “من دوست دارم درباره نیازهای خود بیشتر با تو صحبت کنم”.
13. حس شوخ طبعی داشته باشید.
صمیمیت جنسی می تواند موضوعی شرم آور، جدی، احمقانه و گاهی اوقات فقط سرگرم کننده باشد. تمایل به خندیدن به خود می تواند روحیه را سبک کند و گفتگو را باز کند. داشتن حس شوخ طبعی باعث می شود افراد احساس امنیت بیشتری کنند.
14. از سوالهای باز استفاده کنید
پرسیدن سوالهای باز مانند “چه چیزهایی میتواند رابطهمان را بهتر کند؟” به شما کمک میکند تا گفتوگویی صمیمیتر داشته باشید.
15. روی آینده تمرکز کنید نه گذشته.
روی اینکه چه کسی مقصر مشکلاتی است که ممکن است در یک رابطه اتفاق بیفتد تمرکز نکنید. بر درک یکدیگر تمرکز کنید. همسری که روی عیب ها تمرکز می کند بیشتر درگیر نگاه به عقب است. اگر بتوانید تمرکز خود را بر درک یکدیگر و درک خود نگه دارید، می توانید تمرکز خود را بر روی آینده پیش رو حفظ کنید.
16. صبور باشید
اگر همسرتان در ابتدا تمایلی به صحبت در مورد این موضوع نشان نداد، عجله نکنید. صبور باشید و فضای امنی برای گفتوگو ایجاد کنید.
17. از صمیمیت جنسی به عنوان سلاحی در گفتگو استفاده نکنید.
استفاده از رابطه جنسی برای تنبیه یا دستکاری همسرتان سازنده یا ایجاد اعتماد نیست. صمیمیت جنسی، زمانی که به عنوان یک سلاح استفاده می شود، زوج ها را از هم دور می کند. یک رابطه سالم بر پایه اعتماد و تمرکز هر دو طرف بر نیازهای طرف مقابل بنا شده است. تهدید همسرتان بهترین راه برای انجام این کار نیست.
18. برای آینده برنامهریزی کنید
بعد از گفتوگو، درباره راهکارهایی که میتواند به بهبود رابطهتان کمک کند، برنامهریزی کنید. این کار باعث میشود هر دو احساس بهتری نسبت به موضوع پیدا کنید. وقتی موضوع جنسی است، همه احساس آسیب پذیری می کنند. جنسیت به هسته اصلی مردانگی، زنانگی و هویت می رود. اما ارزش بحث را دارد و می تواند به صمیمیت جنسی منجر شود.
سخن پایانی
صحبت در مورد رابطه جنسی با همسرتان به تقویت رابطه و افزایش درک متقابل کمک میکند. با رعایت این 18 نکته و ایجاد فضایی صمیمی و امن، میتوانید نیازها و انتظارات خود را به بهترین شکل ممکن مطرح کنید.