راه های برای حمایت از کودک مبتلا به اضطراب

Ways to support a child with anxiety

راه های برای حمایت از کودک مبتلا به اضطراب. سه روانشناس نکات دلسوزانه و مؤثری را برای کمک به کودک شما برای عبور از آب های متلاطم اضطراب ارائه می دهند.

راه های کمک به کودک مبتلا به اضطراب

کودکان معمولا دوره هایی از ترس و وحشت دارند. هر دو بخش “عادی” توسعه هستند. اما گاهی اوقات، اضطراب پایدارتر و چالش برانگیزتر می شود.

با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، اگر احساس استرس و ترس کودک در مدرسه، اجتماعی شدن و یا زندگی در خانه تداخل داشته باشد، ممکن است اختلال اضطرابی تشخیص داده شود.

بر اساس CDC، بیش از 9 درصد از کودکان با اختلال اضطراب زندگی می کنند و اضطراب و افسردگی در میان کودکان در چند دهه گذشته افزایش یافته است.

چه کودک شما با یک اختلال اضطراب تشخیص داده شده سر و کار داشته باشد یا فقط با لحظات نگرانی و ترس زندگی کند، قابل درک است که شما ممکن است به دنبال راه های عملی برای کمک به فرزندتان برای مدیریت اضطراب خود باشید.

به هر حال، به عنوان والدین آنها، شما در خط مقدم کمک به آنها هستید تا با هر چیزی که سر راهشان قرار می گیرد، مقابله کنند.

نحوه تشخیص اضطراب عملکردی بالا در کودکان

در اینجا، سه روانشناس نکات دلسوزانه و مؤثری را برای کمک به کودک شما برای عبور از آب های متلاطم اضطراب ارائه می دهند.

همچنین بخوانید:  چگونه در زندگی تفاهم ایجاد می شود؟

اول مراقب سلامت روان خود باشید

دبورا وینال، PsyD، LMFT، PhD، درمانگر ازدواج و خانواده دارای مجوز و نویسنده کتاب The Trauma Recovery Workbook برای نوجوانان، می گوید: برای کمک به فرزندتان در مدیریت اضطراب، اولین قدم این است که از خودتان مراقبت کنید.

اگر شما نیز با اضطراب دست و پنجه نرم می کنید، او پیشنهاد می کند ریشه آن را بیابید و خودتان روان درمانی را شروع کنید.

دکتر وینال می گوید که داشتن والدین مراقب، حساس و متعادل، کلید توانایی فرزند شما برای مقابله با اضطراب است. او می گوید: «کودکان به طرز باورنکردنی ادراکی هستند و احساسات والدین خود را درک می کنند.

“به جای هرج و مرج، آرامش خود را به اشتراک بگذارید، و آنها آن را احساس خواهند کرد.”

از عباراتی مانند “نگران نباش” خودداری کنید

این می تواند وسوسه انگیز باشد که سعی کنید با گفتن جملاتی مانند “آرام باش” اضطراب کودک خود را آرام کنید، اما مهم است که به کودک خود بفهمانید که اشکالی ندارد که گاهی بترسید و او نباید احساس کند که مجبور است لباس بپوشد.

یک چهره شجاع . این چیزی نیست که آنها احساس می کنند.

اشلی کاسترو، دکترا، روانشناس بالینی دارای مجوز و مدیر اجرایی Therapy4thePeople، به والدین پیشنهاد می‌کند که از عباراتی مانند «نترس» اجتناب کنند.

دکتر کاسترو می گوید به هر قیمتی. گفتن به آنها که نترسند این باور را تقویت می کند، احساسات آنها را باطل می کند و در نهایت کمکی به موقعیت نمی کند.

تکنیک های تنفس عمیق را به کودک خود آموزش دهید

یکی از بهترین راه ها برای جلوگیری از تشدید حمله اضطراب، استفاده از تنفس عمیق است که به طور طبیعی سیستم عصبی را آرام می کند. دکتر وینال می گوید می توانید تکنیک های تنفس عمیق را با کودک خود تمرین کنید.

دکتر وینال پیشنهاد می کند که این می تواند شامل تکنیک هایی مانند تنفس متناوب از سوراخ بینی، “تنفس جعبه ای” یا شمارش نفس های آهسته از طریق بینی و خارج شدن از دهان باشد. او می‌گوید: در کودکان خردسال، دمیدن حباب‌ها روشی مؤثر و لذت‌بخش برای تمرین تنفس است.

به کودک خود بیاموزید که انعطاف پذیری خود را تشخیص دهد

لورن کوک، دکترای روانشناس بالینی و نویسنده اضطراب نسل، می‌گوید: «گاهی اوقات بچه‌های ما می‌توانند این را درونی کنند که برای مقابله با یک موقعیت دشوار مجهز نیستند».

همچنین بخوانید:  علت سردی پا چیست؟ 7 دلیل رایج که باید جدی بگیرید

ما می خواهیم به آنها بیاموزیم که گاهی اوقات سخت و دردناک خواهد بود، اما آنها می توانند تحمل کنند.» دکتر کوک می گوید: «همانطور که به آنها یادآوری می کنیم که استخوان ها و ماهیچه ها قوی می شوند، احساس انعطاف پذیری قوی نیز در آنها ایجاد می شود.

راه های برای حمایت از کودک مبتلا به اضطراب
راه های برای حمایت از کودک مبتلا به اضطراب

فرزندتان را تشویق کنید تا با ترس هایش روبرو شود

اغلب غیر منطقی به نظر می رسد، اما دور نگه داشتن فرزندتان از موقعیت هایی که از آنها می ترسد، تنها ترس را بدتر می کند. دکتر کاسترو می گوید والدین باید فرزندان مضطرب خود را تشویق کنند تا کارهایی را انجام دهند که آنها را می ترساند تا زمانی که انجام این کار بی خطر باشد.

دکتر کاسترو می‌گوید: «اشیاء یا موقعیت‌های ترسناک، هر چه بیشتر اجازه داشته باشند از آنها دوری کنند، برای کودکان بسیار ترسناک‌تر می‌شوند.

والدین باید به آرامی کودکان را به سمت اشیاء یا موقعیت هایی که باعث اضطراب آنها می شود راهنمایی کنند، به خصوص زمانی که اجتناب از آنها عواقب منفی دارد (مثلاً رفتن به مدرسه، صحبت کردن در موقعیت های اجتماعی، سوار شدن در آسانسور).

دکتر کاسترو پیشنهاد می‌کند که اگر کودکی نسبت به انجام این کار واکنش بسیار مضطرب نشان می‌دهد، ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که یک متخصص سلامت روان را در این فرآیند مشارکت دهید تا بررسی کند که چرا کودک شما به شدت واکنش نشان می‌دهد.

یک «جعبه نگرانی» یا «شیشه نگرانی» ایجاد کنید

دکتر وینال یک ایده عالی برای کمک به فرزندتان برای مقابله با افکار مضطرب خود به اشتراک گذاشت: او پیشنهاد می کند کودک خود را یک «جعبه نگرانی» یا «کوزه نگرانی» بسازید.

دکتر وینال توصیه می کند: «آن را با هم تزیین کنید و مکان خاصی برای آن تعیین کنید.

هنگامی که کودک شما احساس اضطراب و نگرانی کرد، فضایی را برای او فراهم کنید تا در مورد نگرانی خود صحبت کند، و سپس او را راهنمایی کنید تا تصور کند که نگرانی را در دستانش می گذارد و به طور فیزیکی حرکت می کند تا نگرانی را در یک شیشه یا جعبه قرار دهید، جایی که تا زمانی که ذخیره شود، آماده است. زمان خوبی برای پرداختن به آن یا تجدید نظر در آن است.»

همچنین بخوانید:  مزایای سلامتی در آغوش گرفتن

دکتر وینال می افزاید: “مطمئن شوید که ظرف دارای درب و قفل باشد، بنابراین جای نگرانی نیست.”

بدن آنها را حرکت دهید

یکی از بهترین راه ها برای مدیریت اضطراب ورزش است. به گفته دکتر کوک، اضطراب یک تجربه فیزیکی (فیزیکی) است و این در مورد کودکان نیز صادق است.

او می‌گوید: «چه بچه‌ها یوگا انجام می‌دهند، دویدن در اطراف حیاط، یا انجام فعالیت‌هایی که نیاز به استفاده از دست‌هایشان دارد (مثل انجام پازل یا نقاشی)، ورزش از دو جهت کمک می‌کند.

“یکی، می تواند حواس را از احساسات جسمی ناراحت کننده اضطراب منحرف کند، و دوم، می تواند به بچه ها یک تجربه اصلاحی با بدنشان بدهد، جایی که آنها ببینند که بدنشان می تواند آنها را شاد کند، نه فقط اضطراب.”

به آنها یادآوری کنید که “این نیز خواهد گذشت.”

دکتر کوک می‌گوید: وقتی کودکان اضطراب را تجربه می‌کنند، به امید نیاز دارند آنها باید بدانند که این تجربه موقتی است.

مهم است که به کودک خود یادآوری کنید که “این نیز خواهد گذشت” زیرا کودکان اغلب چنان درگیر احساسات شدید خود می شوند که معتقدند این احساسات ناراحت کننده هرگز پایان نخواهد یافت.

می‌گوید: «به آن‌ها اجازه دهید بدانند که اضطرابشان برای همیشه ادامه نخواهد داشت، و حتی تنظیم یک تایمر برای نشان دادن اینکه چگونه احساسات آن‌ها می‌تواند در 10 دقیقه تغییر کند، می‌تواند به آنها کمک کند تا ببینند که شدت اضطراب همیشه در آن سطح بالا باقی می‌ماند». دکتر کوک.

گزینه های درمانی را بررسی کنید

اگر کودکی مضطرب دارید، لازم نیست این کار را به تنهایی انجام دهید، و برای بسیاری از کودکان، درمان یک روش شگفت‌آور موثر برای مدیریت اضطراب است.

دکتر وینال می گوید که برای کودکان، بازی درمانی و هنر درمانی راه های عالی برای تسکین اضطراب هستند. همچنین می‌توانید گزینه‌های دیگری مانند درمان شناختی رفتاری (CBT) را بررسی کنید، که اغلب برای کودکانی که با اضطراب زندگی می‌کنند استفاده می‌شود.

دکتر وینال می گوید: “گزینه های درمانی را در نزدیکی خود کاوش کنید و از کودک خود در ایجاد رابطه با درمانگر خود حمایت کنید.” این امر به ویژه در صورتی مهم است که کودک شما یک رویداد آسیب زا، از دست دادن یا جدایی را تجربه کرده باشد.

اثرات تروما به سادگی با گذشت زمان ناپدید نمی شوند، بلکه نیاز به مداخله هدفمند برای بهبودی دارند.

سلام یار

اگه قصد تغییر دنیا رو داری، قلم بردار و شروع به نوشتن کن…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا