وجود گوگرد در قطب جنوب ماه تایید شد! ماه نورد هندی کشفی بزرگ به دست آورد

The presence of sulfur in the south pole of the moon was confirmed

سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) اعلام کرد که ماه‌نورد این کشور حدود یک هفته پس از فرود تاریخی خود، حضور گوگرد در نزدیکی قطب جنوبی ماه را تأیید کرد و به دنبال نشانه‌هایی از آب یخ‌زده بود که چندین عنصر دیگر نیز در این منطقه یافت شده است.

متن گزارش سازمان تحقیقات فضایی هند

سازمان تحقیقات فضایی هند در وب سایت خود نوشت: تجهیزات طیف سنجی لیزری این ماه نورد همچنین آلومینیوم، آهن، کلسیم، کروم، تیتانیوم، منگنز، اکسیژن و سیلیکون را در سطح ماه شناسایی کرد. ماه نورد پراگیان پس از فرود کاوشگر Chandrayaan-3 در نزدیکی قطب جنوبی ماه از سطح شیب دار فضاپیمای هندی فرود آمد. سازمان تحقیقات فضایی هند گفت که انتظار می رود این مریخ نورد ظرف 14 روز آزمایشاتی را انجام دهد.

سازمان تحقیقات فضایی هند در ادامه نوشت: ماه نورد به صراحت وجود گوگرد را تایید می کند. همچنین به دنبال نشانه‌هایی از آب یخ زده است که می‌تواند به ماموریت‌های فضانوردی آینده، به عنوان منبع بالقوه آب آشامیدنی یا سوخت موشک، کمک کند. Sreedhara Somanath، رئیس سازمان تحقیقات فضایی هند، گفت که این مریخ نورد جو ماه و فعالیت های لرزه ای آن را نیز بررسی خواهد کرد.

روز دوشنبه، مسیر مریخ نورد با نزدیک شدن به دهانه چهار متری دوباره برنامه ریزی شد. سازمان تحقیقات فضایی هند اعلام کرد: اکنون مریخ نورد به آرامی در مسیر جدیدی در حال حرکت است. این مریخ نورد با سرعت آهسته حدود 10 سانتی متر در ثانیه حرکت می کند تا احتمال برخورد و آسیب دیدگی وسیله نقلیه توسط سطح ناهموار ماه به حداقل برسد.

هند، چندمین کشور از نر تحقیقات فضایی است؟

پس از تلاش ناموفق برای فرود بر ماه در سال 2019، هند هفته گذشته به ایالات متحده، اتحاد جماهیر شوروی و چین پیوست تا چهارمین کشوری باشد که به این نقطه عطف دست یافته است. این ماموریت موفقیت آمیز وضعیت رو به رشد هند به عنوان یک نیروگاه فضایی و فناوری را به نمایش می گذارد و تصویری را که نخست وزیر نارندرا مودی در تلاش است ارائه دهد، منعکس می کند. تصویر کشوری در حال رشد است که در حال تثبیت خود در میان نخبگان جهان و حتی انتقال فضانوردان خود به فضا است.

سلام یار

اگه قصد تغییر دنیا رو داری، قلم بردار و شروع به نوشتن کن…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − یک =

دکمه بازگشت به بالا