علائم شیوع بیماری پاراآنفلوانزای انسانی در پاییز را بشناسید

Know the symptoms of the human parainfluenza outbreak in the fall

پاراآنفلوانزای انسانی گروهی از ویروس هاست که باعث عفونت در دستگاه تنفسی فوقانی یا تحتانی بدن فرد می شود و پاییز شایع ترین فصل شیوع آن ها است. به گفته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پاراآنفلوآنزای انسانی اغلب باعث بیماری های تنفسی فوقانی و تحتانی در نوزادان، کودکان، سالمندان و افراد با سیستم ایمنی ضعیف می شود، اگرچه هر فردی ممکن است به این بیماری مبتلا شود.

علائم بیماری پاراآنفلوانزای

علائم بیماری 2 تا 6 روز پس از عفونت ظاهر می شود و علائمی شبیه سرماخوردگی دارد. تب، آبریزش بینی، سرفه، عطسه و گلودرد، گوش درد، بی حالی و بی اشتهایی از دیگر علائم پاراآنفلوانزای انسانی HPIV است. همچنین این بیماری می تواند مشکلات جدی تری در کودکان ایجاد کند مانند کروپ (سرفه)، برونشیت (عفونت راه هوایی اصلی که نای را به ریه ها متصل می کند)، برونشیت (عفونت کوچکترین راه هوایی در ریه ها) و ذات الریه (عفونت ریه).

پیشنهاد سلام یار: ویروس ام پاکس چیست؟ 

در بزرگسالان، عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی و برونشیت شایع ترین بیماری های ناشی از HPIV هستند. علائم و نشانه ها ممکن است شامل تب، آبریزش بینی، سرفه و گلودرد باشد. ذات الریه همچنین می تواند در افراد مسن و افرادی با سیستم ایمنی ضعیف رخ دهد.

پیشگیری بیماری پاراآنفلوانزای

در حال حاضر هیچ واکسنی برای جلوگیری از عفونت با HPIV وجود ندارد. با این حال، محققان در تلاش برای ساخت واکسن هستند. شما می توانید با انجام اقدامات روزانه مانند شستن مرتب دست ها با آب و صابون یا استفاده از الکل برای ضدعفونی دست ها، اجتناب از دست زدن به چشم ها، بینی و دهان، خطر ابتلا به HPIV و سایر عفونت های ویروسی تنفسی را کاهش دهید. از تماس نزدیک تا حد زیادی با فرد بیمار خودداری کنید.

همچنین بخوانید:  اسکندر مومنی کیست؟ وزیر پیشنهادی پزشکیان برای وزارت کشور

جالب اینجاست که تغذیه با شیر مادر از نوزادان در برابر HPIV در چند ماه اول زندگی محافظت می کند. این به این دلیل است که بدن مادر شیرده ممکن است آنتی بادی هایی برای مبارزه با عفونت داشته باشد. اگر سرماخوردگی یا بیماری تنفسی دارید که می تواند ناشی از HPIV باشد، می توانید با موارد زیر به محافظت از دیگران کمک کنید:

  1. اگر مریض هستید، در خانه بمانید.
  2. ارتباط نزدیک با دیگران نداشته باشید.
  3. هنگام سرفه یا عطسه دهان و بینی خود را بپوشانید.
  4. اشیاء و سطوح را تمیز و ضدعفونی کنید.
  5. کودکان 2 سال به بالا می توانند از دستگاه تنفس برای محافظت از خود و دیگران در برابر HPIV استفاده کنند.

پیشنهاد سلام یار: ویروس اوروپوچه، تهدیدی ناشناخته از نیش حشرات

هیچ درمان ضد ویروسی خاصی برای بیماری HPIV وجود ندارد. اکثر افراد مبتلا به HPIV خود به خود بهبود می یابند. با این حال، برای تسکین علائم، می توانید از استامینوفن و سایر داروهای بدون نسخه برای درد و تب استفاده کنید (احتیاط کنید: آسپرین نباید به کودکان داده شود)، مایعات فراوان بنوشید و در خانه بمانید، می توانید این کار را انجام دهید.

  • برای کمک به تسکین گلودرد و سرفه از یک مرطوب کننده در اتاق استفاده کنید یا به طور منظم حمام آب گرم بگیرید.
  • آنتی بیوتیک ها در برابر HPIV موثر نیستند. آنتی بیوتیک ها فقط در برابر باکتری ها موثر هستند.
  • و در نهایت، برای رفع نگرانی در مورد سلامتی خود یا فرزندتان، با مراکز بهداشتی تماس بگیرید.
همچنین بخوانید:  غلامرضا نوری قزلجه کیست؟ وزیر پیشنهادی پزشکیان برای وزارت جهاد و کشاورزی

سلام یار

اگه قصد تغییر دنیا رو داری، قلم بردار و شروع به نوشتن کن…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 19 =

دکمه بازگشت به بالا