
غذاهای موثر برای درمان سردردها
همه افراد در طول زندگی سردرد و میگرن را تجربه کرده اند . این سردردها بسیار کلافه کننده هستند و باعث می شوند شما از بسیاری از فعالیت های روزانه خود باز بمانید . شاید برایتان جالب باشد که بدانید اغلب این سردردها به دلیل نوعی کمبود ویتامین در بدن رخ می دهد . در این مطلب قصد داریم با معرفی یک رژیم غذایی سالم به شما در درمان سردرد کمک کنیم .
سردرد شدید تجربه ای بسیار تلخ است . اخیرا مشخص شده که کمبود نوعی خاص از ویتامین میتواند عامل سردرد و میگرن باشد که البته بدون راه حل نیست .
تقریبا تمام کسانی که با میگرن سر و کار دارند می دانند که این پدیده چقدر دردناک است . میگرن آنقدر دردناک است که شاید آن را برای دشمنانتان هم آرزو نکنید . بنابراین طبیعی است که افراد مبتلا به میگرن به دنبال راه حلی برای آن باشند . اخیرا مشخص شده که کمبود ویتامین ب در بدن با افزایش احتمال میگرن در ارتباط است . از این رو ، تمام کسانی که با میگرن درگیر هستند باید به دنبال جذب بیشتر ویتامین ب باشند .
در پژوهشی که بر روی ۵۲ شخص مبتلا به میگرن انجام شد ، نتایجی جالب به دست آمد . شرکت کنندگان این پژوهش به دو گروه تقسیم شدند . گروه اول مکمل ویتامین و گروه دوم دارونما دریافت کرد . در نهایت مشخص شد که تعداد دفعات گروه اول به نصف کاهش یافت ، اما در دفعات ابتلا به میگرن گروه دوم هیچ تغییری دیده نشد .
میگرن حدودا بر روی ۱۵ درصد مردم تاثیر می گذارد که زنان تقریبا دو برابر مردان با میگرن درگیر هستند . تصور همه ما از میگرن فقط سردردهای شدید است ، اما میگرن میتواند با
- حالت تهوع
- استفراغ
- حساسیت به نور و صدا
- ایجاد اضطراب و حس سوزش و خارش در دست و پا
در ارتباط باشد .
با ویتامین ب از سردرد های میگرن راحت شوید
کسانی که به طور منظم با میگرن و علائم آن دست و پنجه نرم میکنند ، باید به فکر اضافه کردن مکملهای ویتامینی و اسید فولیک ( ویتامین B9 ) به رژیم غذاییِ خود باشند . اگر این رویه را مدتی ادامه دهید آثار آن را در آینده نزدیک خواهید دید . بنابراین ، برای اینکه از شر میگرن و سردردهایتان خلاص شوید باید غذاهایی را میل کنید که سرشار از ویتامین ب باشند .
غذاهای زیر را در رژیم غذایی خود جای دهید :
- سبزی ها : مانند نخود فرنگی
- میوههای : تازه و خشک شده
- تخم مرغ
- کلم بروکلی
- مارچوبه
- جگر
- مرغ
- سیب زمینی
- بادام زمینی
- شیر
- ماهی
- برنج